spot_img

Željko Pervan u Brčkom 8. maja

Published:

spot_img

Jedan od najboljih stend-ap komičara u Hrvatskoj i šire, Željko Pervan, izvesti će svoju predstavu “Na hladnom betonu“ u Brčkom 8. maja u Domu kulture.

Najpoznatiji hrvatski komičar i stend-up majstor Željko Pervan, odlučio se na manje promjene u svom programu, te izlazi sa svojom novom stend-ap komedijom ”Na hladnom betonu”. Željko je u njoj opisao sav svoj život, od rođenja do današnjih dana na svoj specifičan sarkastično – satirični način, naročito se “pozabavio“ prvim ljubavima, brakom i životu u njemu, ali poznavajući njega nije isključena ni improvizacija sa šalama o političarima i svakodnevnici.

Poznat je i kao majstor improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator naše svakodnevnice. Čisti humor bez ikakvih rekvizita: čovjek i njegova duhovitost.

Zašto se kaže da su žene bolji vozači, kako je prvi put pozvao djevojku na sastanak, zašto se u njenom stanu ne smije ići na toalet, koliko i kako žene troše na svoju ljepotu, o bajkama Crvenkapici i Tri Praseta….i još mnogo toga drugog u ovom nezaboravnom stend-ap šou.

Ne propustite među prvima pogledati njegov novi šou: 08.05. u Domu kulture u Brčkom sa početkom u 20:00 časova.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Balkan pabu po cijeni od 10KM.

 

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img