spot_img
spot_img

Због дуга већег од 54 хиљаде КМ Брчаку одузето ауто

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Имајући у виду прошлогодишње статистичке показатеље о значајном броју повратника у почињењу најтежих саобраћајних прекршаја са високим износом дуговања по наведеном основу, полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ настављају планске активности у области контроле сигурности саобраћаја.

Тако су дана 27.10.2021. године у 10.05 сати у улици Циглана, приликом контроле, полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ из саобраћаја искључили возача З.Б. рођеног 1985. године настањен у Бијелој који је возилом управљао прије стицања права на управљање. Поменуто лице је повратник у извршењу тешких прекршаја из области ЗООБС-а на путевима у БиХ, а због основа сумње да ће наставити са вршењем истих, привремено му је одузето путничко моторно возило марке “Сеат-Ибица” и похрањено у депозит Полиције Брчко дистрикта Босне и Херцеговине. Провјером у службеној евиденцији утврђено је и да лице З.Б. има неплаћених новчаних казни у износу већем од 54 хиљаде конвертибилних марака.

Против наведеног лица Основном суду Брчко дистрикта БиХ биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Полиција Брчко дистрикта БиХ упозорава све учеснике у саобраћају да се придржавају саобраћајних прописа, јер ће и у наредном периоду наставити појачане контроле саобраћаја усмјерене на наведену категорију учесника у саобраћају с циљем превенције оваквих појава на саобраћајницама у Брчко дистрикту БиХ.

 

Стручни референт за односе с јавношћу-портпарол
Полиције Брчко дистрикта БиХ
Џевида Хукичевић

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img