spot_img
spot_img

Završetak sjajne karijere – Dijana Vasić se povlači iz odbojke

Published:

spot_img

Došlo doba da se rastajemo….. Jedna, jedina, neponovljiva Dijana Vasić odlučila da je okonča uspješnu karijeru, barem onu na parketu!

Najbolja odbojkašica Srpske, ali i Bosne Hercegovine u petak će u duelu sa ŽOK Gacko okačiti patike o klin.

Nabrajati uspjehe Dijane Vasić težak je posao, jer toga ima na pretek, od individualnih, do ekipnih priznanja. Bila je najbolja u mnogim segemntima, najbolji sportista Republike Srpske, Bosne i Hercegovine,..titule i trofeje sa Jedinstvom nećemo ni brojati, ni ona sama ne zna tačan broj,… Medalja ima za dobru zlataru, ali svaka ima svoje mjesto u bogatoj sportskoj riznici….

Medalje

– Nadam se da je zadnja, jer slavilo smo u Gacku 3:1, pa ne bi trebali sebi dozvoliti luksuz da igramo majstoricu. Došlo je vrijeme da podvučem crtu, igru ostavim mlađim djevojkama. Želja mi je bila da se oprostim sa peharom u ruci, nema ljepšeg načina, i vjerujem da će tako i biti – kaže Dijana, koja ovim činom zatvara samo jedno poglavlje:

Priznanja

– Neću daleko od lopte i parketa. Odlazim u trenerske vode. Siguran sam da ću imati šta pokazati mladim naraštajima. Dugo sam lomila u sebi, i na kraju donijela odluku, vjerujem najbolju za sve – poručila je Dijana Vasić.

“Princeza” iz Brčkog rođena je u Tuzli 22. jula 1983. Odbojku je počela trenirati 1996. godine u Jedinstvu. Igrala je jednu sezonu u Srbiji, jednu Hrvatskoj, te jednu u Radniku iz Bijeljine, sa kojim je osvojila Kup RS, sve između toga provela je u Brčkom, na desetine titula najbolje govore koliki je trag ostavila u odbojci Brčkog, Srpske, ali i BiH.

Pehari

Dijana Vasić iza sebe ostavila je jedno uspješno poluvrijeme. Slijedi pauza, a svi se nadaju drugom poluvremenu, barem tako uspješnom kao što je bio onaj iz igračkih dana.

Sve je spremno za veliki oproštaj, a naveče kada se svijetla pozornice ugase u dvorani, u jednom od restorana za odabrano društvo pjevaće Ferid Avdić svoj čuveni hit ”Dijana ljubavi”….

 

 

 

(pravdabl.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img