spot_img
spot_img

Завршетак радова на обданишту у насељу Илићка најкасније за мјесец дана

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Градоначелник Брчког Синиша Милић рекао је данас поводом Недјеље дјетета да је мањак капацитета у вртићима велики проблем у дистрикту, те да ће тај проблем бити ублажен када почне да ради ново обданишто у насељу Илићка.

Милић је истакао да је уређење тог обданишта при крају и да би најкасније за мјесец дана сви грађевински радови и опремање објекта требали бити завршени.

Он је рекао да први циљ свих активности у дитрикту треба да буде стварање услова за нормално одрастање и живот дјеце и њихових породица.

Поводом Недјеље дјетета данас је у Градској вијећници одржан састанак на којем су дјеца имала прилику да постављају питања градоначелнику Милићу, замјенику градоначелника Анти Домићу и шефу Одјељења за образовање Сенаду Османовићу.

Ламија Равкић, ученица трећег разреда Подручног одјељења Девете основне школе у Рашљанима, рекла је да је градоначелника питала када ће бити завршена школска сала и када више неће бити вируса корона, док је Лорена Павић, ученица петог разреда Подручног одјељења Десете Основне школе у Горњој Скакави питала замјеника градоначелника шта је то вирус корона.

Дуња Семизовић из обданишта “Наша дјеца” рекла је градоначелнику да има много другара који желе да иду у вртић, али да то нису у могућности, и да је добила обећање од њега да ће нови вртић ускоро бити завршен.

 

 

 

(srpskainfo.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img