Završetak radova na obdaništu u naselju Ilićka najkasnije za mjesec dana

Gradonačelnik Brčkog Siniša Milić rekao je danas povodom Nedjelje djeteta da je manjak kapaciteta u vrtićima veliki problem u distriktu, te da će taj problem biti ublažen kada počne da radi novo obdaništo u naselju Ilićka.

Milić je istakao da je uređenje tog obdaništa pri kraju i da bi najkasnije za mjesec dana svi građevinski radovi i opremanje objekta trebali biti završeni.

On je rekao da prvi cilj svih aktivnosti u ditriktu treba da bude stvaranje uslova za normalno odrastanje i život djece i njihovih porodica.

Povodom Nedjelje djeteta danas je u Gradskoj vijećnici održan sastanak na kojem su djeca imala priliku da postavljaju pitanja gradonačelniku Miliću, zamjeniku gradonačelnika Anti Domiću i šefu Odjeljenja za obrazovanje Senadu Osmanoviću.

Lamija Ravkić, učenica trećeg razreda Područnog odjeljenja Devete osnovne škole u Rašljanima, rekla je da je gradonačelnika pitala kada će biti završena školska sala i kada više neće biti virusa korona, dok je Lorena Pavić, učenica petog razreda Područnog odjeljenja Desete Osnovne škole u Gornjoj Skakavi pitala zamjenika gradonačelnika šta je to virus korona.

Dunja Semizović iz obdaništa “Naša djeca” rekla je gradonačelniku da ima mnogo drugara koji žele da idu u vrtić, ali da to nisu u mogućnosti, i da je dobila obećanje od njega da će novi vrtić uskoro biti završen.

 

 

 

(srpskainfo.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime