Završen sedmi BIH Color Festival u Brčkom - nula49.com
spot_img
spot_img

Završen sedmi BIH Color Festival u Brčkom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Sedmi po redu “BiH Color Festival” održan je proteklog vikenda u Brčkom, okupivši hiljade mladih iz Bosne i Hercegovine i okolnih regija koji su imali priliku da dva dana uživaju u nezaboravnoj atmosferi i nastupima poznatih regionalnih izvođača i vrhunskih DJ zvijezda. Festival je i ove godine donio mnoštvo zanimljivih sadržaja, a posebno oduševljenje među prisutnim partijanerima izazvali su live izvođači koji su stvorili nevjerovatno uzbudljivu atmosferu.

Posjetioce je uz 50 000 kesica boje zabavljalo više od 20 domaćih i regionalnih zvijezda, uključujući Albina, Foxa, Frenkija, Kontru, DJ Yube, Ajs Nigurtina i Timbu, Ericka Kasella, Vandal Stevea, DJ Seshu, DJ Jocka, Pessta i druga prepoznatljiva imena elektronske scene u regionu i šire. Reakcije publike bile su odlične, a izvođači su istakli da su oduševljeni konceptom i organizacijom festivala.

Direktor festivala, Dražen Zimonjić, izrazio je zadovoljstvo što su opravdali očekivanja posjetilaca. ‘’Sretni smo što je vrijeme bilo naklonjeno ovogodišnjem događaju, bez ikakvih ometanja u ostvarivanju naših ideja. Interesovanje za festival bilo je veliko, kako za petak, tako i za subotu, što je dodatno potvrdilo koliko je ovaj događaj privlačan i popularan. Naša organizacija je posebno obradovala našu vjernu publiku pripremivši niz novih sponzorskih zona koje su upotpunile cjelokupni doživljaj. ‘’

“BiH Color Festival” već je postao tradicija, a ne samo to, već ima i značaj za turizam Brčkog. Smještajni kapaciteti su bili popunjeni, a brojni partneri i sponzori prepoznali su ovaj jedinstveni događaj u regionu. Među njima su Beck’s, Evropska Unija u BiH, Bavaria, VIVIA, Vitinka, Evapify, Rooster, Buzz, Johnnie Walker, Smirnoff, Gordon’s, Juicy, Kabinet gradonačelnika Brčko distrikta BiH.

Organizatori najavljuju još mnogo noviteta i raznovrsniji program za naredni, osmi “BiH Color Festival,” nastavljajući tradiciju stvaranja nezaboravnih trenutaka za sve posjetioce i afirmaciju Brčkog kao turističke destinacije.

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img