Završen BiH Color Festival 2 (FOTO)

U Brčkom je rano jutros završen drugi po redu BiH Color Festival. Za dva dana, uz više od 4.000 mladih, 1.000 kilograma boje, 30 izvođača i 2 bine, nastalo je nešto po čemu će naš grad bez sumnje postati poznat u regionu.

Šareni provod na brčanskom poligonu trajao je do kasno u noć, a oni najuporniji preselili su se u Planinarski dom u Gredicama gdje je žurka nastavljena do svitanja.

- Reklama -

A kroz razgovor sa posjetiocima saznajemo i da je veliki broj njih u Brčkom samo zbog ovog festivala.

„Mislim da su organizatori jako dobro odradili marketing. Ja sam iz Novog Sada, vidjela sam reklamu na fejsu i odlučila da dođem sa drugaricom. Boje su odlične, line-up fenomenalan. Vidimo se i sledeće godine“, kaže nam Marija.

Mnogi su, kao Tihana iz Osijeka, iskoristili činjenicu da imaju prijatelje u Brčkom, pa kod njih pronašli smještaj za dva dana festivala: „Sjajno je! Nisam očekivala ovoliko ljudi, ali je provod zaista sjajan. Svakako da dolazim i sledeće godine, već sam rezervisala smještaj kod drugarice.“

Festival je svakako znatno napredovao u odnosu na prošlu godinu, u tome se slažu svi. Boje su daleko kvalitetnije, Hammer stage je neuporedivo bolji, kamp je takođe znatno unaprijeđen, a posjetioci su mogli uživati i u mnogo većem broju propratnih sadržaja.

Ipak, organizatori najavljuju da se neće uljuljkati u ovogodišnji uspjeh – cilj im je, kažu, da BiH Color Festival iz godine u godinu raste i postaje sve kvalitetniji.

Sada preostaje da se utisci sumiraju, čuju sugestije publike i već se može početi sa organizacijom trećeg BiH Color Festivala.

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime