Završen 4. BiH Color Festival, nagradno putovanje za vjerenike

Protekli vikend u Brčkom definitivno je obilježila najveća i najšarenija žurka u našoj zemlji u okviru dvodnevnog BiH Color Festivala koji je u petak i subotu održan na „bescarinskoj zoni“ u Brčkom.

Ljubitelje elektronske muzike nije omela ni kiša koja je padala prve festivalske večeri. Organizatori su za sve posjetioce pripremili i kabanice, koje nekima nisu ni bile potrebne.

- Reklama -

“Iako je većina posjetilaca dosta ranije kupila karte ipak nas je brinula ta kiša, koja je povremeno padala u petak. Na svu sreću subota je prošla bez padavina tako da su se „partijaneri“ odlično zabavili”, rekao je Miloš Stankić, direktor i osnivač BiH Color Festivala.

Ovogodišnji festival pored odličnog zvuka i fenomenalnih boja, svakako je obilježila i nesvakidašnja vjeridba mladog para iz Sarajeva.

“Krunisanje ljubavi, koja traje već pet godina upravo na našem festivalu za nas je bila velika čast ali i nešto što nas je sve raznježilo. Iako su Dino i Nijaza obećali da će naredne godine ponovo doći ali sa burmama na rukama, mi smo željeli dodatno da ih nagradimo, tako da ćemo mladom paru, uplatiti i nagradno (vjereničko ili bračno) putovanje. Kako je Dino iznenadio svoju djevojku ali i sve nas, tako ću i ja iznenaditi njih. Oni će upravo iz medija saznati za njihovo nagradno putovanje”, naglasio je Miloš, koji se još jednom zahvalio izvođačima, sponzorima ali i svim posjetiocima koji su ove godine bili najbrojniji do sada.

“Ne postoji veća satisfakcija i sreća nego kada se neki događaj koji organizujete pamti po ljubavi. Nadamo se da će tako biti i u buduće, te da će BiH Color fesatival, pored prepoznatljivih boja i muzike biti i mjesto na kome ćemo svjedočiti i nekim drugim lijepim ljudskim i ljubavnim pričama”, zaključije Stanikić.

Podsjećamo BiH Color Festival u Brčkom ove godine podržala je Evropska Unija u BiH, Vlada Distrikta Brčko, Beck's, Mentos, Rooster, Str8, Puschkin vodka.

Na festivalu je učestvovalo ukupno 30 izvođača elektronske muzike iz zemlje i regiona.

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime