Zavirili smo u “Kefalicu”: Kako izgleda prva prodavnica pametnih igračaka u Brčkom?

Naš grad je u subotu dobio prvu prodavnicu specijalizovanu za edukativne igre i igračke, kao i raznovrsne taktilne i zvučne knjige, za koje smo sigurni da će mnogim mališanima našeg grada oblikovati djetinjstvo.

Prelijepa slika u “Merkatoru” ove subote – brojni mladi roditelji i njihovi klinci uživali su u “Patrolnim šapama” i kupovini igračaka koje razvijaju vijuge.

Po gužvi koja se stvorila ispred novootvorene prodavnice jasno je da je našem gradu neodstajalo upravo ovakvo jedno mjesto, koje zajedno sa roditeljima unapređuje razvoj djece, ili kako slogan “Kefalice” kaže – malih genijalaca.

- Reklama -

Rano djetinjstvo – period do dvanaeste godine jeste period intenzivnog razvoja mozga, pa je tada posebno važno posvetiti se svestranom razvoju djece, a brojne naučne studije pokazale su koliko sposobnosti odraslih zavise od stimulansa u djetinjstvu.

Igračke koje možete pronaći u “Kefalici” podstiču razvoj motorike, kreativnosti, logičkih i kognitivnih sposobnosti. Brojne društvene igre, koje su takođe u ponudi, podstiču socijalnu interakciju, sposobnost strateškog planiranja, povećavaju koeficijent inteligencije, razvijaju verbalnu i neverbalnu komunikaciju i emocionalnu inteligenciju.

Podsjećamo, prodavnica se nalazi na prvom spratu TC “Merkator” u Brčkom.

 

 

 

(sponzorisana objava)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime