spot_img
spot_img

Zatvoren poziv za prijave učešća u Ljetnoj policijskoj školi 2023.

spot_img
spot_img

Policija Brčko distrikta BiH zaključno sa 02.08.2023. godine zbog tehničkih i logističkih zahtjeva, a prije isteka roka zatvara poziv za prijavu učešća u „Ljetnoj policijskoj školi 2023” s obzirom da se na ovogodišnji poziv do danas prijavio do sada najveći broj polaznika od početka održavanja ove škole .

Podsjetimo da je poziv za prijavu učesnika od 15 do 35 godina starosti objavljen polovinom juna 2023. godine, a da se Ljetna policijska škola održava u periodu od 22. do 24.08.2023. godine u prostorijama Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine na adresi Ciglana 8.

Napomenimo još jednom da je osnovni cilj Ljetne policijske škole, upoznavanje mladih sa sektorom sigurnosti, te shvatanje uloge i doprinosa mladih u izgradnji povoljnog sigurnosnog ambijenta, a da će Ljetna policijska škola biti organizovana u vidu predavanja i vježbi u kojima će učestvovati i polaznici ove škole, te da Policija zadržava pravo konačnog odabira svih polaznika ove škole, koji će se morati pridržavati definisanih sigurnosnih mjera.

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img