spot_img
spot_img

Забавна емисија „Шкаљиво“ понедјељком на таласима Радија Брчко

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Таласе Радија Брчко обогатиће нови програм – Емисија „Шкакљиво“ коју уређују и воде Александра Лиздек и Жељко Лазаревић.

Емитовање креће у понедељак, 25. октобра, а затим сваког понедељка у истом термину – од 20:10 часова, а цјелокупни програм се емитује уживо из студија

„Циљ нам је да анимирамо радијску публику да разговарамо о предрасудама и табу темама. Радио је једини медиј који је опстао у новој сфери електронских медија и наша жеља је да га на један забаван и интересантан начин поново приближимо слушаоцима, са којима ћемо путем апликације вибер да комуницирамо током живог програма“, каже Александра Лиздек, магистар соло пјевања и вјечити заљубљеник у радио.

„Већ у првој емисији говоримо о мушко-женским односима и за тему смо изабрали актуелну дилему: Веза или шема? Свакако да ће бити интересантно шта о овој теми имају да кажу наши слушаоци, који ће своје коментаре слати путем вибер апликације. Осим занимљивих тема, сваког понедјељка нове, слушаоце очекује и квалитетна поп – рок музика. Важно нам је да истакнемо да су бројни власници брчанских локала потврдили да ће емисију пуштати у својим објектима, а слушаоци из иностранства програм могу да прате путем портала radiobrcko.ba“, истиче Жељко Лазаревић.

Емисија ће ићи уживо из студија Радија Брчко, а слушаоци могу да је прате, и активно учествују, на познатим фреквенцијама Радија Брчко 92,80, 94,80 и 105,00 MHz.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img