spot_img
spot_img

Za doček Nove 2019. godine u Brčkom nastupaju “Piloti”

Published:

spot_img

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić na današnjoj konferenciji za novinare najavio je da će za doček 2019. godine na Trgu mladih u Brčkom nastupit rok bend „Piloti“.

„S obzirom da se prošlogodišnji koncert, kada je nastupio Željko Samardžić, pokazao kao vrlo uspješan, i ove godine smo odlučili da organizujemo doček Nove godine godine na otvorenom. Zahvaljujući određenim uštedama koje smo napravili u ovom budžetu izdvojili smo 30.000 KM za rok grupu Piloti, jedna od najpoznatijih rok grupa sa prostora bivše Jugoslavije. Ja se nadam da će koncert biti uspješan i da će privući dosta ljudi iz Brčkog, ali i drugih mjesta Bosne i Hercegovine kao i okruženja“, rekao je Milić.

On je istakao da je cilj ove aktivnosti da preraste u neku vrstu tradicije, ali i turistički događaj.

„Možemo vidjeti da Banja Luka, Sarajevo i mnogi drugi gradovi BiH od dočeka Nove godine prave i turistički događaj i trebamo razmišljati u tom pravcu. Naravno, na samom Trgu potrebno je uz to i obogatiti sadržaje kako bi ta novogodišnja noć zaista protekla u dobrom raspoloženju i privukla ljude i sa strane koji u svojim sredinama nemaju takav organizovan doček“, istakao je Milić.

Gradonačelnik je najavio da će, kao i prethodnih godina, u novogodišnjoj noći obići i dežurne službe u gradu koje novogodišnju noć provode radno.

„Nadam se da će novogodišnja noć proteći u skladu sa očekivanjima i da će naše dežurne službe, vatrogasci, policija i medicinski radnici imati što manje posla. Oni zaslužuju našu podršku i pažnju, jer će u vrijeme našeg slavlja biti na svojim radnim mjestima i pobrinuti se da sve protekne u najboljem redu. Kao što je to i do sada bila tradicija posjetiću i Radio Brčko i čestitati Novu godinu slušaocima, a 1. januara planirana je posjeta porodilištu i darivanje prvog novorođenčeta u 2019. godini“, kazao je Milić.

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img