spot_img
spot_img

Volite pikantnu hranu: Ovo je jedno od rijetkih mjesta u Brčkom koje hranu dostavlja i nedeljom

spot_img
spot_img

O sjajnoj gastronomskoj ponudi nedavno otvorenog restorana “Bulevar” u Brčkom već smo pisali, ali nedelja je dan kada valja napomenuti još nešto – pravu rijetkost u Brčkom danas, besplatnu dostavu.

Nedelja je, neradni dan i nikome se ne kuva. Svi želimo predah od svakodnevnih poslova, ali baš danas veliki broj restorana ne vrši dostavu. Veliki broj, ali ne i svi – dostava restorana “Bulevar” i nedeljom čeka na vaš poziv.

Danas vam iz bogate ponude preporučujemo i jednu novinu – pikante sendvič sa piletinom.

Probrani komadi mesa osnova su sjajnog ukusa, a kulen i ajvar daju pikantnost koja će oduševiti gurmane. Dodatno, u ovoj poslastici je i namaz od fete i parmezana, te salsa i gauda koji uputpunjuju kompletno iskustvo raja na nepcima.

Ukoliko ipak niste ljubitelji pikantnog, bogata gastronomska ponuda samo je poziv daleko i sigurno će zadovoljiti svačiji ukus. Iz sopstvenog iskustva preporučujemo i Bulevar burger, obilan i slastan obrok za prave gurmane i ljubitelje mesa. Ukoliko ste manje gladni, tortilja sa hrskavom piletinom sjajan je zalogaj za one koji vole nešto lakšu kuhinju. Tu su i paste, sendviči, obrok salate, ali i deserti. Čitav meni možete pogledati OVDJE.

Kvalitet je odličan, dostava brza, a cijene pristupačne. Ipak, to nije sve!

Naime, restoran “Bulevar” jedan je od rijetkih u našem gradu koji dostavu hrane vrši potpuno besplatno.

Brčanski “Bulevar” možete dobiti na broj 065 700 770. Šta jedete danas?

 

 

 

(sponzorisana objava)

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img