Vlada usvojila Program utroška sredstava za subvencionisanje troškova električne energije

Vlada Brčko distrikta BiH usvojila je, na 19. vanrednoj sjednici, Prijedlog odluke o odobravanju Programa utroška sredstava – socijalno programske mjere subvencionisanja dijela troškova za utrošenu električnu energiju za posebne kategorije stanovništva sa prebivalištem u Brčko distriktu BiH za 2017. godinu u iznosu od 700 000 KM.

Usvojen je i Prijedlog odluke o odobravanju Programa utroška sredstava tekućih grantova u 2017. godini u Odjeljenju za javnu bezbjednost kao i Prijedlog odluke o odobravanju Programa utroška sredstava sa pozicije “Grantovi NVO za sufinansiranje deminiranja, NVO koje su potpisale memorandum o saradnji sa Odjeljenjem za javnu bezbjednost i organizacijama koje su registrovane za sprovođenje projekata iz oblasti zaštite, spasavanja i povećanja bezbjednosti u oblastima od opšteg društvenog interesa”.

- Reklama -

Članovi Vlade usvojili su na nastavku 26. redovne sjednice Smjernice za izradu nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj službi u organima javne uprave Brčko distrikta BiH kao i Pravilnik o zauzimanju javnih površina privremenim građevinama.

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime