spot_img
spot_img

Влада наставила 70. редовно засједање

spot_img
spot_img
spot_img

Влада Брчко дистрикта БиХ усвојила је у другом наставку 70. редовне сједнице Извјештај за период од 1. 7. до 30. 9. 2019. године члана Управног одбора Јавног предузећа „Комунално Брчко” д.о.о. из реда државних службеника запослених у органима управе. Након дискусије о овој тачки дневног реда Влада је усвојила закључак да сви чланови управних одбора из реда државних службеника из осталих јавних предузећа са подручја Брчко дистрикта БиХ у наредних 30 дана поднесу Влади извјештај о раду.

Чланови Владе данас су усвојили, на приједлог Одјељења за јавни регистар, Приједлог одлуке о врсти и висини накнаде Комисији за излучивање безвриједног регистратурског материјала за учешће у раду ван радног времена. Разматране су и одобрене Смјернице за израду нацрта упутства о начину извршења правоснажних извршних судских одлука и одлука судског и вансудског поравнања.

Сједница Владе прекинута је код расправе о Смјерницама за израду правилника о специјализацијама и субспецијализацијама, које је предложило Одјељење за здравство и остале услуге.

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img