spot_img
spot_img

Влада Дистрикта одобрила Нацрт закона о запошљавању и правима за вријеме незапослености

spot_img
spot_img

Влада Брчко дистрикта Босне и Херцеговине започела је 78. редовну сједницу одобривши Нацрт закона о запошљавању и правима за вријеме незапослености којим се, између осталог, прописују послови у области запошљавања, осигурање за случај незапослености као и питања од значаја за запошљавање, повећање запослености и спречавање незапослености у Брчко дистрикту Босне и Херцеговине.

На приједлог Одјељења за комуналне послове усвојене су Одлуке о одобравању програма утрошка средстава за додјелу капиталних донација Јавном предузећу „Комунално Брчко“ д. о. о. Брчко дистрикт БиХ намијењених за регулисање уличне расвјете у насељу Вучиловац, у дијелу МЗ Грчица, МЗ Сандићи и МЗ Шаторовићи.

Уједно, на приједлог Одјељења за здравство и остале услуге, Влада је одобрила Нацрт одлуке о усвајању Средњорочног плана развоја здравствене заштите Брчко дистрикта БиХ којим се ствара предуслов за доношење програма здравствене заштите здравственог система Дистрикта. Како је наведено у одлуци, поменути план представља кровни документ здравства Брчко дистрикта БиХ, који даје контекст, визију, приоритете, циљеве и кључне мјере за унапређење здравља грађана.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img