spot_img
spot_img

Влада Брчко дистрикта о буџету, стипендијама и Пореској управи

spot_img
spot_img
spot_img

Влада Брчко дистрикта Босне и Херцеговине на данас одржаној 84. ванредној сједници одoбрила је амандмане на Нацрт закона о буџету Брчко дистрикта БиХ, Приједлог одлуке о измјенама и допунама одлуке о висини и броју стипендија које се додјељују редовним студентима за период од 1. 1. 2019. до 30. 9. 2019. године као и Приједлог одлуке о усвајању проширене ранг-листе.

Чланови Владе на ванредној сједници усвојили су и Приједлог одлуке о утврђивању критеријума за коришћење новчаних средстава с позиције грантова непрофитним организацијама у 2019. години у Одјељењу за образовање, Приједлог одлуке о усвајању Програма утрошка средстава са позиције грантова непрофитним организацијама у 2019. години у Одјељењу за образовање.

Влада Брчко дистрикта БиХ данас је одржала и 5. тематску сједницу на којој је усвојила неколико тачака по хитној процедури као што је Нацрт закона о измјени и допуни Закона о класификацији дјелатности у Брчко дистрикту БиХ, Нацрт закона о измјени и допуни Закона о трговини Брчко дистрикта БиХ, Нацрт закона о измјени и допуни Закона о предузећима Брчко дистрикта БиХ, Нацрт закона о измјени и допуни Закона о угоститељској дјелатности у Брчко дистрикту БиХ, Нацрт закона о туристичкој дјелатности у Брчко дистрикту БиХ, Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о административним таксама, Нацрт закона о електронском потпису Брчко дистрикта БиХ и Нацрт закона о електронском документу Брчко дистрикта БиХ.

На 5. тематској сједници чланови Владе усвојили су и Нацрт закона о Пореској управи Брчко дистрикта БиХ.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img