spot_img
spot_img

Викенд у Брчком: Тешке крађе, тешке повреде и покушај убиства

spot_img
spot_img

И овог понедељка доносимо вам преглед значајних сигурносних догађаја који су обиљежили викенд за нама.

КРИМИНАЛИТЕТ:

– У наведеном периоду на простору Брчко дистрикта БиХ забиљежена су три догађаја који обухватају четири кривична дјела и то “Тешка крађа” из члана 281. став (1), “Тешка тјелесна повреда” из члана 169. став (1) и “Тешка крађа” из члана 281. став (1) тачка 2 и кривично дјело “Убиство” из члана 163. а у вези са чланом 28. Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ (убиство у покушају) о чему смо се раније огласили саопштењем за јавност.

ЈАВНИ РЕД И МИР:

– У извјештајном периоду није било забиљежених догађаја нарушавања јавног реда и мира.

САОБРАЋАЈ:

– У извјештајном периоду догодиле су се двије саобраћајне незгоде у којој су двије особе задобиле лаке тјелесне повреде.

– Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила искључили укупно 27 возача и возила. Од тога 10 возача који су возилима управљали под дејством алкохола, пет који су возилима управљали прије стицања права на управљање од којих је један био и под дејством алокохола, једног јер је управљао возилом којем је придодата приколица без регистарских ознака, три који су управљали нерегистрованим возилима, једног који није имао назначену одговарајућу категорију, два који су возилима управљали нако истека важности потврде о регистрацији, три јер су управљали возилима без потврде о познавању прописа и два који су управљали возилима у којима је био неправилно смјештен терет.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img