spot_img
spot_img

Викенд у Брчком: Разбојништво и хапшење по потјерници

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

И овог понедељка доносимо вам преглед значајних сигурносних догађаја који су обиљежили викенд за нама.

КРИМИНАЛИТЕТ:

У периоду викенда на простору Брчко дистрикта БиХ у области криминалитета забиљежен је један догађај са обиљежјем кривичног дјела “Разбојништво” из члана 283. став 1. Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

ЈАВНИ РЕД И МИР:

У извјештајном периоду није било забиљежених догађаја нарушавања јавног реда и мира, те је исти протекао мирно.

САОБРАЋАЈ:

Током наведеног периода забиљежена је једна саобраћајна незгода у којој је једно лице задобило лаке тјелесне повреде.

Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила искључили укупно 21 возача и возило. Од тога девет возача је искључено због управљања моторним возилима под дејством алкохола, два лица јер су возилима управљали прије стицања права на управљање, четири лица која нису посједовала потврду о познавању прописа из области саобраћаја, једно лице које је управљало возилом иако у возачкој дозволи нема назначену одговарајућу категорију, три возила због истека регистрације, те два возача који су управљали возилом, а утврђено је да имају изречену заштитну мјеру забране управљања моторним возилом ‘’Б’’ категорије.

Дана 14.07.2023.године у 14.30 сати полицијски службеници су лишили слободе лице иницијала Е.Х. рођено 1987.године из Брчког јер је за истим расписана потјерница Основног суда Брчко дистрикта БиХ, те је лице предато у даљу надлежност Судске полиције Брчко дистрикта БиХ.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img