spot_img
spot_img

Викенд у Брчком: Пет кривичних дјела

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

И овог понедељка доносимо вам извјештај Полиције Брчко дистрикта са прегледом значајних безбједносних догађаја у током протеклог викенда.

КРИМИНАЛИТЕТ:

– Током извјештајног периода забиљежено је пет кривичних дјела из области имовинског криминалитета, сва са мањом материјалном штетом и то двије “Тешке крађе”, једна “Крађа”, једно “Оштећење туђе ствари” и једна “Превара”. Издвајамо догађај од дана 24. 10. 2020. године када је Полицији Брчко дистрикта БиХ у 12.35 сати пријављено да је путем друштвене мреже “Фацебоок” извршена превара за уплату новца, након чега је утврђено да постоји основ сумње да је почињено кривично дјело “Превара” из члана 288. став (1) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

ЈАВНИ РЕД И МИР

– У наведеном временском периоду није забиљежен ниједан догађај нарушавања јавног реда и мира.

САОБРАЋАЈ:

– У дане викенда евидентирана је једна саобраћајна незгода.

– Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила из саобраћаја искључили укупно њих 22. Од тога 17 код којих је утврђено да возилима управљају под дејством алкохола, једно лице које је управљало нерегистрованим возилом, два лица која су возилима управљала након истека регистрације, те два лица која су возилима управљала без потврде о познавању прописа.

Стручни референт за односе с јавношћу-портпарол

Полиције Брчко дистрикта БиХ

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img