Vikend u Brčkom: Bez krivičnih djela, evidentirane tri saobraćajne nezgode

Na prostoru Brčko distrikta tokom proteklog vikenda nije zabilježeno nijedno krivično djelo u oblasti kriminaliteta.

Saopšteno je ovo danas iz Policije Brčko distrikta. Takođe, u navedenom vremenskom periodu nije bilo zabilježenih slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

- Reklama -

U dane vikenda evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je nastala manja materijalna šteta i u kojima su dva lica zadobila lake tjelesne povrede.

Policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su prilikom kontrole vozača i vozila iz saobraćaja isključili ukupno njih 30. Od toga pet kod kojih je utvrđeno da vozilima upravljaju pod dejstvom alkohola, 11 lica koja su vozilima upravljala prije sticanja prava na upravljanje, jedno lice koje je vozilom upravljalo u vrijeme trajanja zabrane, tri lica koja su upravljala neregistrovanim vozilima, jedno lice jer je upravljalo vozilom bez naznačene odgovarajuće kategorije, tri lica jer su upravljala vozilima nakon isteka važnosti potvrde o registraciji, dva lica koja su vozilima upravljala bez posjedovanja potvrde o poznavanju propisa iz oblasti saobraćaja, dva lica jer su upravljali preopterećenim vozilima, jedno lice koje je upravljalo motociklom bez odgovarajuće kategorije i jedno s nepripadajućom registarskom oznakom, navodi se u saopštenju.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime