Veliko pojačanje za plesni klub Mambo Brčko

Slobodno se može reći – udarna svjetska vijest u oblasti sportskog plesa danas je prelazak fantastičnog sportskog para Đakomo Lazarini (Giacomo Lazzarini) i Roberta Benedeti (Roberta Benedetti) iz Italije u Plesni klub Mambo Brčko.

Naime, sedmostruki uzastopni državni prvaci Italije u latinoameričkim plesovima, osvajači bronzane medalje na Svjetskom prvenstvu U-21, finalisti Evropskog prvenstva i višestruki osvajači više desetina WDSF turnira iz kalendara Svjetske plesne organizacije od danas su zvanično članovi plesnog kluba Mambo Brčko, i u budućnosti će na svim domaćim i međunarodnim takmičenjima predstavljati plesni klub Mambo, grad Brčko i državu Bosnu i Hercegovinu.

- Reklama -

Publika u Brčkom i na našim prostorima će ovaj vrhunski plesni par prvi put imati priliku vidjeti na Državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine, koje se održava u Brčkom 10. marta 2018. godine u dvorani Tehničke škole.

Đakomu i Roberti želimo mnogo uspjeha na svim domaćim i međunarodnim takmičenjima i da plesnom klubu Mambo i našem gradu i državi donesu mnogo medalja!

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime