spot_img
spot_img

Велико појачање за плесни клуб Мамбо Брчко

spot_img
spot_img

Слободно се може рећи – ударна свјетска вијест у области спортског плеса данас је прелазак фантастичног спортског пара Ђакомо Лазарини (Giacomo Lazzarini) и Роберта Бенедети (Roberta Benedetti) из Италије у Плесни клуб Мамбо Брчко.

Наиме, седмоструки узастопни државни прваци Италије у латиноамеричким плесовима, освајачи бронзане медаље на Свјетском првенству U-21, финалисти Европског првенства и вишеструки освајачи више десетина WDSF турнира из календара Свјетске плесне организације од данас су званично чланови плесног клуба Мамбо Брчко, и у будућности ће на свим домаћим и међународним такмичењима представљати плесни клуб Мамбо, град Брчко и државу Босну и Херцеговину.

Публика у Брчком и на нашим просторима ће овај врхунски плесни пар први пут имати прилику видјети на Државном првенству Босне и Херцеговине, које се одржава у Брчком 10. марта 2018. године у дворани Техничке школе.

Ђакому и Роберти желимо много успјеха на свим домаћим и међународним такмичењима и да плесном клубу Мамбо и нашем граду и држави донесу много медаља!

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img