Velibor Babić kooptiran u Opštinski odbor Socijalističke partije

Opštinski odbor Socijalističke partije u Brčkom sinoć je izrazio zadovoljstvo postignutim uspjehom ostvarenim na proteklim izborima na kome su socijalisti dobili podršku građana i osvojili skoro 4.400 glasova, odnosno četiri poslanička mjesta.

Ovo je najbolji rezultat koji su socijalisti do sada ostvarili i najbolji pojedinačni rezultat od svih srpskih političkih partija ostvaren na ovim izborima.

Na sjednici Opštinskog odbora sinoć je jednoglasnom odlukom u Opštinski odbor kooptiran Velibor Babić, novoizabrani poslanik Socijalističke partije u Skupštini distrikta.

Babić se ovom prilikom zahvalio na ukazanom povjerenju i istakao da će se čvrsto zalagati za principe Socijalističke partije i obećanja koja su građanima data u predizbornoj kampanji.

Kako je sinoć istaknuto i pored ostvarenog rezultata Socijalistička partija se ne voljom građana, nego pojedinaca iz srpskog bloka, našala u opoziciji.

Opoziciono djelovanje socijalisti će nastaviti, jedinstveni u skupštinskim klupama, ne samo kao nijemi posmatrači nego istinski borci za prava i interese građana.

Opštinski odbor je na sjednici dao punu podršku jedinstvenom djelovanju svojih poslanika koji su istakli da će čvrsto poštovati odluke i stajalište Opštinskog odbora.

 

Opštinski odbor
Socijalističke partije Brčko

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime