spot_img
spot_img

Вечерас и сутра у Брчком НАСТеатар

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У оквиру пројекта “Позориште које вам недостаје” у брчанском Дому културе вечерас и сутра, с почетком у 20 часова, НАСТеатар из Бањалуке одиграће позоришне представе “Светозар Т'рећи” и “Живот оца Тодора”. Улаз на обје представе је слободан.

Ријеч је о комедијама које изводе глумци Иван Перковић и Александар Ристановић.

Пројекат “Позориште које вам недостаје” има за циљ јачање сарадње са другим позориштима у региону која ће заједно с Удружењем “Станд-Уп БХ” да укажу на потребу професионалног позоришта у Брчком.

“Покушаћемо да заједно са другим театрима сагласно обезбиједимо гостовања на брчанској сцени, учествујемо у заједничким продукцијама, размјени аутора, умјетника и других сарадника, као и у другим облицима сарадње у обостраном интересу. НАСТеатар је препознао потенцијал овог пројекта и великодушно нам изашао у сусрет”, казао је Александар Пантелић, предсједник Удружења “Станд-Уп БХ”, додајући да ће улаз на обје представе НАСТеатра у Брчком бити бесплатан.

Иван Перковић, оснивач НАСТеатра, казао је да – да би неко мјесто имало статус града – оно мора имати позориште и додао да подржава сваку иницијативу указивања на то, те мисли да овај пројекат има велики потенцијал.

 

 

 

 

 

(nezavisne.com/nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img