Večeras i sutra u Brčkom NASTeatar

U okviru projekta “Pozorište koje vam nedostaje” u brčanskom Domu kulture večeras i sutra, s početkom u 20 časova, NASTeatar iz Banjaluke odigraće pozorišne predstave “Svetozar T'reći” i “Život oca Todora”. Ulaz na obje predstave je slobodan.

Riječ je o komedijama koje izvode glumci Ivan Perković i Aleksandar Ristanović.

- Reklama -

Projekat “Pozorište koje vam nedostaje” ima za cilj jačanje saradnje sa drugim pozorištima u regionu koja će zajedno s Udruženjem “Stand-Up BH” da ukažu na potrebu profesionalnog pozorišta u Brčkom.

“Pokušaćemo da zajedno sa drugim teatrima saglasno obezbijedimo gostovanja na brčanskoj sceni, učestvujemo u zajedničkim produkcijama, razmjeni autora, umjetnika i drugih saradnika, kao i u drugim oblicima saradnje u obostranom interesu. NASTeatar je prepoznao potencijal ovog projekta i velikodušno nam izašao u susret”, kazao je Aleksandar Pantelić, predsjednik Udruženja “Stand-Up BH”, dodajući da će ulaz na obje predstave NASTeatra u Brčkom biti besplatan.

Ivan Perković, osnivač NASTeatra, kazao je da – da bi neko mjesto imalo status grada – ono mora imati pozorište i dodao da podržava svaku inicijativu ukazivanja na to, te misli da ovaj projekat ima veliki potencijal.

 

 

 

 

 

(nezavisne.com/nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime