spot_img
spot_img

Veče smijeha: Dinčić prekosutra u Brčkom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Srđan Dinčić, jedan od najpoznatijih regionalnih stand up komičara, gostuje u Brčkom u petak, 12. aprila!

Veče smijeha, dobre zabave i raspoloženja zagarantovano je u Domu kulture od 20 časova.

Poslednjih 100 karata u prodaji su u Balkan pabu i kafe-baru Bulevar, zato požurite.

Srđan Dinčić iza sebe ima toliko nastupa u Srbiji, regionu i bijelom svijetu, da smo posle 1.500 prestali da brojimo. A svako ko poznaje Srđanov rad, zna da će ovaj novi, šesti specijal biti bolji od svih prethodnih. Ali, ako ste prvi put tu, i nekako ne znate ko je Srđan, evo par riječi o njemu.

Srđan Dinčić je stand up komičar iz prve postave organizacije Standup.rs, a iza sebe ima više od 13 godina aktivnog rada u svetu komedije. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu, kao i headliner svakog StandUpFest-a u Beogradu.

Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy Central Extra i prvi je komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa specijalom „Đavo iz jagode“.

Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Edija Izarda (UK) i Dilana Morana (IRL). Pred prethodnu premijeru je uspio da slomi ruku na basketu, tako da smo mu pred ovu premijeru zabranili bilo kakve fizičke aktivnosti. „Merkur beskućnik“ je Srđanov šesti specijal. Prethodnih pet su „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“, „Đavo iz jagode“, “Treće stanje” i „U procesu“.

Producent i promoter programa: Standup.rs

Partner događaja Emporium nekretnine.

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img