spot_img
spot_img

Уз Џенана Лончаревића и ватромет: У Брчком отворен “Брчко City park”

spot_img
spot_img

Брчко “City park” данас је и званично почео са радом, а свечана врпца пресјечена је вечерас уз ватромет и концерт Џенана Лончаревића.

Од укупне површине која износи 30 хиљада метара квадратних на којој је смјештен “Brčko City Park” 14 хиљада метара квадратних је продајни простор оплемењен врхунском понудом популарних брендова. Овим је Брчко добило модерно и савремено мјесто куповине.

Јадранка Остојић, замјеник директора “City parka” са задовољством истиче да су за претходних девет мјесеци успјели да изграде највећи ритејл парк у региону.

„Оно што се можемо у овом моменту од срца похвалити је чињеница да су сви наши продајни односно пословни простори попуњени и да су данас на подручју дистрикта Брчко наша 22 закупца отворила врата у својим продајним јединицама. Осталих девет очекујемо да то ураде у неком наредном периоду“, појаснила је Јадранка Остојић.

Према њеним ријечима битно је напоменути да је данас 300 младих и вриједних људи са подручја дистрикта Брчко засновало радни однос у пословницама које послују у склопу овог “City parka” Брчко.

Предсједник Скупштине дистрикта Брчко Синиша Милић је овом приликом изјавио да је ово важан дан за Брчко јер, како је рекао, овај град заслужује један овакав тржни центар.

„Ово је један од највећих ретаил паркова на простору БиХ гдје ће бити смјештени неки од водећих произвођача различитих робних марки од домаћих до свјетских и Брчко на овај начин постаје центар транзитног туризма“, рекао је Милић.

Он је подсјетио на чињеницу да је Брчко увијек било трговачки центар истакавши да нису само природни ресурски и географски положај ти који неку цјелину чине привлачном за инвестиције него је то и повјерење у локалне структуре и уопште пословни амбијент.

„И ово схватам као израз подршке ономе шта се тренутно ради на простору дистрикта. Овдје ће посао наћи око 300 наших суграђана, а нису незанемаљиви ни порески приходи који ће се остварити по овом основу “, рекао је Милић. Он је честитао инвеститорима што су Брчком поклонили повјерење и један овакав тржни центар отворили управо овдје.

Градоначелник дистрикта Брчко Есед Кадрић је овом приликом истако да је овај објекат овдје у Брчком, који је приватна инвестиција, а који је подржан од стране Владе дистрикта, нешто што ће учинити мотивирајућим разлогом да људи долазе овдје у Брчко, а и понудити квалитетне садржаје које Брчаци до сада нису имали.

„Ова инвестиција употпуњује и наше планове да грађанима у нашој заједници омогућимо оне услове које имају грађани у неким напреднијим градовима овдје у окружењу“, нагласио је Кадрић.

Он је истакао да је Влада свесрдно подржала све што је било неопходно како би се у најкраћим роковима реализовало оно што је било потребно за овако велики пројекат који, како је рекао, у финансијском смислу јако издашан, али и оном вриједносном који ће људима омогућити један квалитет.

Одличан асортиман одјеће и обуће свјетски познатих брендова у Сити парку Брчко сигурно ће доминирати, јер Sport Vision, Sport Reality, OFFICE shoes, Deichmann, N fashion, Planika, DeFacto, LC Waikiki, Sinsay, New Yorker, Alma Ras i Barbosa и те како имају шта да вам понуде. Оно чему се сви радују је и биоскоп Cine Grand који нам своја врата отвара у 2023. години са три врхунски опремљене биоскопске сале, кафићем и играоницом за дјецу. Млађу популацију и школарце ће обрадовати отварање радњи: Деxy Cо-а , Кенгур и књижаре Култура који увијек имају најзанимљивију понуду за све школарце, али и за њихове родитеље. Ни кућни љубимци неће бити запостављени, јер Pet City ће отворити своја врата, а поред њих ту су и оптика МО, као и Купрешак. Ту је и КМ Траде гдје ћете моћи узети сву неопходну ловачку опрему.

За увијек свјеже и квалитетне намирнице задужен ће бити Tropic market, а у Walter-u ћете сигурно правити предах од шопинга.

Оно што је сигурно, јесте да ће ово бит омиљено мјесто окупљања не само Брчака него и грађана сусједних мјеста који ће на једној локацији пронаћи баш све продавнице потребне за уживање у куповини. Вечерас је то засигурно било, јер се колона аутомобила кретала од улаза у град до самог “City parka”. Многи су због тога одлучили да у шопин, али и на концерт крену пјешке.

Величанствен ватромет,али и пјесме које је извео Џенан Лончаревић употпунили су угођај који су имали сви посјетиоци Сити парка од оних најмлађих, па до најстаријих.

Како је вечерас речено “City park” као компанија намјерава даље ширити своје пословање и током 2023. и 2024. године планирани су многи пројекти као што је отварање ритеил парка у Зворнику, Добоју и Источном Сарајеву.

 

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img