spot_img
spot_img

Усвојен Програм рада Владе за 2020. годину

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Влада Брчко дистрикта БиХ усвојила је у наставку 73. редовне сједнице Програм рада Владе Брчко дистрикта БиХ за 2020. годину.

Главни координатор Владе Брчко дистрикта БиХ Сеад Шадић истакао је опредјељење Владе да у наредној години имплементира Меморандум са SCO Групацијом. Он је нагласио и наставак активности на реконструкцији моста Брчко – Гуња као и рјешавање водоснабдијевања на територији Брчко дистрикта БиХ.

„Дио пројекта се односи на изградњу главног магистралног цјевовода Поточари – Фабрика воде с тим да ће се радити додатни крак од насеља Брод до насеља Рашљани као и у другим подручјима која немају ријешено водоснабдијевање. Бавићемо се наставком пројекта „Лука Брчко“ те очекујемо да ће 2020. годину обиљежити успјешни радови на свим наведеним пројектима“, истакао је Шадић.

Усвојен је Приједлог одлуке о усвајању Главног оперативног плана одбране од поплава Брчко дистрикта БиХ за 2020. годину.

Влада је одржала и наставак 85. ванредне сједнице на којем је усвојила Приједлог одлуке о одобравању Програма утрошка средстава текућих грантова за период од 1. 1. до 31. 3. 2020. године у Кабинету градоначелника.

Усвојен је и Приједлог одлуке о одобравању Програма утрошка средстава са позиције грантови непрофитним и другим организацијама за 2019. годину у Одјељењу за стручне и административне послове – Пододјељење за подршку мјесним заједницама, невладиним организацијама и удружењима грађана – осми дио.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img