spot_img
spot_img

Ускоро реконструкција Одјељења хирургије у брчанској болници: Вриједност око милион КМ

spot_img
spot_img

У току је посљедња фаза припреме за обнову Одјељења хирургије у Општој болници Брчко дистрикта, који од свог формирања није реновиран.

„Расписали смо тендер и очекујемо да нам се јаве извођачи који ће обавити реконструкцију простора хирургије и то за опште радове, архитектуру, машинску фазу, електро инсталације, водовод и канализацију те противпожарна заштитна фаза“, казао је Сеад Шадић шеф Одјељења за здравство и остале услуге Владе Брчко дистрикта БиХ.

Према његовим ријечима овом ће се реконструкцијом створити бољи услови за рад самог Одјељења, али и његових мањих организационих јединица Ортопедије и Урологије, те дио за општу и васкуларну хирургију.

„Имамо одличну комуникацију с менаџментом Јавне здравствене установе, те су они већ почели с припремом реорганизације просторија болничких одјељења када почне фаза реконструкције Хирургије, јер свјесни смо чињенице да је немогуће зауставити рад одјела на минимално 120 дана“, казао је Шадић.

Предвиђени трошкови за реконструкцију Одјељења хирургије износе око милион КМ, а рок за завршетак радова, од тренутка увођења извођача у посао, је 120 дана.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img