spot_img
spot_img

Уручена новчана награда Амини Рибић, студенткињи генерације Економског факултета у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Шеф Одјељења за образовање Владе Брчко дистрикта БиХ данас је примио Амину Рибић, студенткињу генерације 2019/2020. године Економског факултета у Брчком, те уручио новчану награду у износу од 5.000 КМ.

Он је истакао да Одјељење за образовање традиционално награђује најбоље ученике и студенте.

„Изузетна ми је част примити најбољу студенткињу са подручја Брчко дистрикта БиХ која је проглашена за студента генерације на свом универзитету. Одјељење за образовање традиционално награђује најбоље међу најбољим и ово је прилика да свечано предамо и поклон бон или чек од 5.000 КМ. То је још један начин признања за њен успјех, залагање током четверогодишњег студија, али и средњег образовања, у нади да ће својим знањем и компетенцијама допринијети и развоју Брчко дистрикта БиХ. Надамо се да ће овдје и да остане како би трудом и залагањем дала посебан допринос у напретку ове локалне заједнице“, казао је Османовић.

Након уручења новчане награде Амина Рибић захвалила се на вриједној награди и нагласила да је ово доказ да Брчко цијени и да се поноси оваквим студентима.

„Јако сам захвална и срећна што град препознаје наш рад и труд. Планирам остати овдје и, ако Бог да, планирам се запослити. Уписала сам и мастер студије на истом факултету, смјер банкарски менаџмент и маркетинг. Надам се да ћу све своје успјехе вратити и Брчко дистрикту БиХ“, казала је Рибић.

Османовић је подсјетио да Одјељење за образовање врши још неколико значајних инвестиција када је ријеч о студентима, као што су плаћање студентских домова широм БиХ те стипендирање сваке године око 400 стипендиста током првог циклуса, што им, како је казао, значајно помаже.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img