spot_img
spot_img

Урош Војновић на челу Уједињене Српске у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nакон сједнице Главног одбора, у Културно-административном центру Патријарх српски Павле у Брчком одржана је Изборна скупштина Градског одбора УС Брчко на којој је за предсједника изабран Урош Војновић.

Скупштини је присуствовао и предсједник УС др Ненад Стевандић који је новоизабраном предсједнику ГрО УС Брчко честитао на избору и пожелио много среће у даљем раду те изразио своје задовољство са растом странке у Брчком и најавио наредне активности УС како у Брчком тако и широм РС.

“Према свим анкетама ово је најбрже растућа странка у Републици Српској, која има константан раст у свим изборним јединицама”, рекао је медијима Стевандић.

Он додаје да Уједињена Српска у свом програму његује заједништво економске и националне политике, па због тога не сумња у њен успјех.

Предсједник Општинског одбора Уједињене Српске у Брчком Урош Војновић изјавио је да ће му основни циљ бити да настави српску политичку тековину из деведесетих година.

“Са нама су данас људи који су препознали и цијене оно што је рађено током стварања Републике Српске, која је гарант опстанка за Србе са ових простора”, истакао је Војновић.

Он је нагласио да ће ова странка тежити да пружи прилику младим људима.

“Желимо да и они помогну бољем развоју ове економије на овим просторима с обзиром на то да млади тренутно у великом броју напуштају ове просторе”, рекао је Војновић.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img