Uroš Vojnović na čelu Ujedinjene Srpske u Brčkom

Nakon sjednice Glavnog odbora, u Kulturno-administrativnom centru Patrijarh srpski Pavle u Brčkom održana je Izborna skupština Gradskog odbora US Brčko na kojoj je za predsjednika izabran Uroš Vojnović.

Skupštini je prisustvovao i predsjednik US dr Nenad Stevandić koji je novoizabranom predsjedniku GrO US Brčko čestitao na izboru i poželio mnogo sreće u daljem radu te izrazio svoje zadovoljstvo sa rastom stranke u Brčkom i najavio naredne aktivnosti US kako u Brčkom tako i širom RS.

“Prema svim anketama ovo je najbrže rastuća stranka u Republici Srpskoj, koja ima konstantan rast u svim izbornim jedinicama”, rekao je medijima Stevandić.

On dodaje da Ujedinjena Srpska u svom programu njeguje zajedništvo ekonomske i nacionalne politike, pa zbog toga ne sumnja u njen uspjeh.

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Brčkom Uroš Vojnović izjavio je da će mu osnovni cilj biti da nastavi srpsku političku tekovinu iz devedesetih godina.

“Sa nama su danas ljudi koji su prepoznali i cijene ono što je rađeno tokom stvaranja Republike Srpske, koja je garant opstanka za Srbe sa ovih prostora”, istakao je Vojnović.

On je naglasio da će ova stranka težiti da pruži priliku mladim ljudima.

“Želimo da i oni pomognu boljem razvoju ove ekonomije na ovim prostorima s obzirom na to da mladi trenutno u velikom broju napuštaju ove prostore”, rekao je Vojnović.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime