spot_img
spot_img

Udruženje poslodavaca održalo predavanje na temu “Društvene mreže u savremenom poslovanju”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Udruženje poslodavaca Brčko distrikta BIH je u četvrtak 13.06.2024. godine u okviru Projekta “Globalni trendovi i lokalni razvoj privrede Brčko distrikta BIH” održalo predavanje na temu: “Društvene mreže u savremenom poslovanju”.

Angažovani su predavači ispred Informativnog portala “Nula49” i Agencije za marketing “Monmaris” Brčko, kako bi sve zainteresovane upoznali sa aktuelnostima u oblasti društvenih mreža, a u kontekstu redovnog poslovanja.

Neke od tema predavanja su bile: “Zašto je potrebno koristiti društvene mreže u redovnom poslovanju?”, “Koje društvene mreže odabrati?”, “Koji su to principi i pravila vođenja društvenih mreža?” i “Kako će u budućnosti izgledati oglašavanje preko društvenih mreža?”.

Predsjednik Udruženja poslodavaca Brčko distrikta BIH gosp. Milijan Mirković, istakao je da marketing, a posebno digitalni marketing, danas predstavlja važan dio poslovanja svakog preduzeća. Zadnjih nekoliko godina, a naročito nakon pandemije, veliki broj poslovnih procesa je krenuo u pravcu elektronske trgovine, online komunikacije i uopšte u pravcu digitalizacije poslovanja. Ovim predavanjem htjeli smo našim poslodavcima predočiti aktuelnosti koje se dešavaju u ovoj oblasti, te primjere dobre prakse, kako bismo ih na prvom mjestu bili svjesni, a zatim eventualno i primjeniti u našem poslovanju, istakao je Mirković.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img