spot_img
spot_img

Удружење обољелих од МС – одржан састанак УО

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Чланови Управног одбора Удружења обољелих од мултипле склерозе Брчко дистрикта БиХ одржали су радни састанак, послије дужег времена.

Предсједница Удружења, Славица Јекић, за brckodanas.com каже да састанак није могао бити раније организован, с обзиром да им нису ишли на руку временски услови у претходном периоду, просторије удружења које је тешко загријати, као и тежа покретљивост чланова Удружења.

“На састанку смо разговарали о претходном периоду, оствареним резултатима, али и плановима који нам слиједе у наредном периоду. Задња сриједа у мају се код нас и у свијету обиљежава као Свјетски дан борбе против мултипле склерозе, те смо донијели закључке како да и ми обиљежимо ове дане који су пред нама”, каже Славица Јекић.

Планирано је да организују дружење да суграђанима и да их кроз разговор и промотивни материјал упознају са овим обољењем и проблемима са којима се суочавају, о чему ће такође разговарати и са медијима и широм јавношћу, као и са представницима власти.

Из Удружења још једном позивају све оне којима је дијагностиковано ово обољење да се придруже Удружењу и дају свој допринос у борби против ове подмукле болести, за коју лијек још није откривен, али ни тачан узрок или узроци настанка.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img