Učesnici festivala “Dječija mašta može svašta” kod gradonačelnika Milića

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić upriličio je prijem za učesnike festivala “Dječija mašta može svašta”, koji su se predstavili gradonačelniku i upoznali ga sa svojim očekivanjima pred večerašnji nastup.

Ovom druženju su prisustvovali i umjetnički direktor festivala Jovan Adamov, izvršni producent Blagiša Nikolić, kao i poznati animator dječijeg stvaralaštva – voditelj festivala Minja Subota. Dvadeset učesnika, bisera festivala, večeras će se predstaviti brčanskoj publici u sportskoj sali Gimnazije od 18:00 časova, a upravo ovom manifestacijom počinje program obilježavanja 18 godina postojanja Brčko distrikta BiH.

- Reklama -

Gradonačelnik Siniša Milić istakao je da je zadovoljstvo ugostiti učesnike festivala.

“Čuli smo od organizatora da je riječ o najznačajnijem dječijem festivalu u zemlji, ali i regionu, jer nema festivala sa ovakvom dugom tradicijom. Brčko distrikt je prepoznatljiv po ovoj manifestaciji i drago mi je da danas vidim dječicu koja su se vjerovatno dugo spremala za večerašnji nastup”, rekao je gradonačelnik Milić poželivši sreću svim učesnicima i naglasivši da su svi pobjednici bez obzira na ishod takmičenja.

Anja Trifković, učenica sedmog razreda Prve osnovne škole predstaviće se pjesmom “Gdje ljubav stanuje”.

“Imaću večeras i koreografsku pratnju. Nekoliko godina sam se prijavljivala, ali na žalost nisam prolazila. Ove godine sam skupila hrabrost i bez treme sam otišla na audiciju i prošla sam”, rekla je Anja.

Ismar Đakić nastupa sa sestrom Asjom, a predstaviće se numerom “Nikad nije kasno”.

“Učešće na festivalu mi mnogo znači. Imam malo treme ali nastupam sa sestrom u duetu pa je lakše”, rekao je Ismar.

Vlada Brčko distrikta, kao pokrovitelj festivala, poziva građane Brčkog da večeras u što većem broju podrže takmičare.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime