spot_img
spot_img

Ученици Техничке школе одржали лекцију из хуманости: За Емира и Душана

spot_img
spot_img

Брчаци су у претходном периоду свједочили великом броју хуманитарних акција које су за циљ имале прикупљање новчаних средстава за лијечење Емира Хамзића и Душана Мирковића, младића који су несретним случајем задобили повреде које су узроковале парализу.

Брчаци су у истом том периоду, истим поводом, показали колико велико срце имају. Не само да су дали свој допринос овом племенитом циљу, него су и ученике Техничке школе, инспирисали да се укључе и буду дио ове прелијепе приче.

Вијеће ученика је организовало акцију прикупљања новчаних прилога у овој школи. Ученици су скупили велики новчани износ, добили су подршку својих професора и на крају акције сабрали 1.420,00 КМ. Овај износ ћемо, подијељен на два једнака дијела, уручити Емиру и Душану. Њима ће овај прилог помоћи, а још више треба да им помогне порука ученика: „Будите упорни, борите се и вјерујте да је коначни опаравак могућ! То је рецепт који снове претвара у реалност. Ваши Брчаци су уз вас!“

Ово није крај, поручују из Техничке школе.

Предајемо штафету, поручују.

Позивамо наше суграђане да се и они прикључе заједничком циљу. У суботу, 22.10.2022. године, од 11 сати на Тргу младих се организује Хуманитарни базар – прилика да куповином различитих и корисних артикала донирате новац у већ споменуту сврху. Истовремено, у просторијама бившег хотела Посавина, фондација Легат Екмечић с истим циљем организује продају умјетничких радова”.

Придружите нам се. Заједно смо хуманији!

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img