Učenici Četvrte osnovne škole snimili “Dnevnik o prvom polugodištu” (VIDEO)

Šta se desi kada učitelji i nastavnici pokažu volju da prošire interesovanja svojih učenika jasno pokazuje primjer iz Četvrte osnovne škole. Učenici filmske i novinarske sekcije snimili su petominutni “Dnevnik o prvom polugodištu” i objavili ga na svom Jutjub kanalu.

“Snimili smo petominutni Dnevnik škole koji smo premijerno prikazali na priredbi povodom kraja prvog polugodišta u Domu kulture. Odlučili smo se za ovaj format jer je estetski gledano veoma jednostavan i jasan. Međutim, sa dramskom sekcijom, koju od prošle pa i ove godine takođe vodim, pokušavamo osmisliti način kako film iskoristiti kao umjetnički medij. Nadamo se da ćemo do kraja školske godine imati nešto spremno za prikazivanje”, rekao je za infobrcko.com Ernad Osmić, profesor bosanskog jezika i književnosti u IV osnovne škole.

- Reklama -

Nama ostaje samo da konstatujemo da su mlade kolege i više nego spremne za prve ozbiljne poslove, kako novinarske, tako i filmske.

Video pogledajte OVDJE, a ostalim nastavnicima u našem gradu ovo je sjajan pokazatelj kako je malo potrebno da se kod djece probudi kreativnost i želja za radom.

 

 

 

 

 

(nula49.com/infobrcko.com)

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime