spot_img
spot_img

Ученици Четврте основне школе снимили “Дневник о првом полугодишту” (ВИДЕО)

spot_img
spot_img

Шта се деси када учитељи и наставници покажу вољу да прошире интересовања својих ученика јасно показује примјер из Четврте основне школе. Ученици филмске и новинарске секције снимили су петоминутни “Дневник о првом полугодишту” и објавили га на свом Јутјуб каналу.

“Снимили смо петоминутни Дневник школе који смо премијерно приказали на приредби поводом краја првог полугодишта у Дому културе. Одлучили смо се за овај формат јер је естетски гледано веома једноставан и јасан. Међутим, са драмском секцијом, коју од прошле па и ове године такође водим, покушавамо осмислити начин како филм искористити као умјетнички медиј. Надамо се да ћемо до краја школске године имати нешто спремно за приказивање”, рекао је за infobrcko.com Ернад Осмић, професор босанског језика и књижевности у IV основне школе.

Нама остаје само да констатујемо да су младе колеге и више него спремне за прве озбиљне послове, како новинарске, тако и филмске.

Видео погледајте ОВДЈЕ, а осталим наставницима у нашем граду ово је сјајан показатељ како је мало потребно да се код дјеце пробуди креативност и жеља за радом.

 

 

 

 

 

(nula49.com/infobrcko.com)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img