Ученици Четврте основне школе снимили “Дневник о првом полугодишту” (ВИДЕО)

Шта се деси када учитељи и наставници покажу вољу да прошире интересовања својих ученика јасно показује примјер из Четврте основне школе. Ученици филмске и новинарске секције снимили су петоминутни “Дневник о првом полугодишту” и објавили га на свом Јутјуб каналу.

“Снимили смо петоминутни Дневник школе који смо премијерно приказали на приредби поводом краја првог полугодишта у Дому културе. Одлучили смо се за овај формат јер је естетски гледано веома једноставан и јасан. Међутим, са драмском секцијом, коју од прошле па и ове године такође водим, покушавамо осмислити начин како филм искористити као умјетнички медиј. Надамо се да ћемо до краја школске године имати нешто спремно за приказивање”, рекао је за infobrcko.com Ернад Осмић, професор босанског језика и књижевности у IV основне школе.

- Реклама -

Нама остаје само да констатујемо да су младе колеге и више него спремне за прве озбиљне послове, како новинарске, тако и филмске.

Видео погледајте ОВДЈЕ, а осталим наставницима у нашем граду ово је сјајан показатељ како је мало потребно да се код дјеце пробуди креативност и жеља за радом.

 

 

 

 

 

(nula49.com/infobrcko.com)

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime