U toku radovi na uklanjanju kolosjeka na željezničkoj stanici u centru grada

U okviru proširenja Bulevara mira u Brčkom trenutno su u toku radovi na uklanjanju prvog, drugog i četvrtog kolosijeka na ranžirnoj (željezničkoj) stanici „Brčko centar”, nakon čega će sa novim izgledom bulevara ostati jedan funkcionalan kolosijek, po kojem će se odvijati saobraćaj.

„Radovi se izvode u funkciji izrade spoja raskrsnice kuglana i ulice Svetog Save u Srpskoj varoši, a za njima će slijediti izgradnja tog kraka ulice i semaforizacija raskrsnice Kuglana“, istakao je koordinator nadzornog tima Odjeljenja za javne poslove Dragan Peštić.

Kad su u pitanju ostali radovi na proširenju bulevara, prema njegovim riječima, za vikend će biti asfaltirani prvi metri asfalta, na trotoaru ili na kolovozu, što će odrediti ispitivanja.

- Reklama -

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić pozdravio je dinamiku izvođenja radova na proširenju bulevara i istakao da je ovo odlična najava za početak sezone građevinskih radova u našem gradu.

„Posebno želim da pohvalim rad šefa Odjeljenja za javne poslove Sabrije Jašarevića i njegovih saradnika koji uspješno realizuju značajne kapitalne projekte“, istakao je gradonačelnik Milić.

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime