У корак са временом: У Liberty Group-у у погон пуштена нова CNC машина - nula49.com
spot_img
spot_img

У корак са временом: У Liberty Group-у у погон пуштена нова CNC машина

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Брчанска фабрика за производњу модуларних и монтажних објеката, ALU столарије и фасадних система за америчко и европско тржиште, Liberty Group, још једном показује у стопу прати најмодерније свјетске технологије.

Тако је ових дана у погон пуштена нова CNC машина вриједна четврт милиона марака, а која ће бити кориштена за прецизну обраду метала. Ради се о алату најновије генерације, првом оваквог типа у Босни и Херцеговини. Предности које ова технологија доноси са собом бројне су – поред прецизности, ту је и чињеница да је процес обраде аутоматизован, те наравно и то да се машина не замара, те је на њој могуће урадити много већи обим посла.

Није ово једина новост у Liberty Group-у. Однедавно је активан и комплетан погон за производњу плочастог намјештаја, што је још један у низу производних капацитета ове брчанске фирме.

Нова је и потпуно аутоматизована машина за сјечење метала великих профила, која ће знатно олакшати производни процес, те је још један корак у даљем усавршавању производње модуларних и монтажних објеката који су примарни производ Liberty Group-а.

Из ове брчанске компаније истичу како је осавремењавање алата за производњу, поред запошљавања младих и амбициозних стручњака у разним пољима рада, кључ за успјех који остварују у свом послу. Судећи по грандиозним плановима које Либертy Гроуп не крије, сигурно је да ће сличних осавремењивања технологије бити и у будућности.

Подсјећамо, у овој фирми тренутно је расписан конкурс за запошљавање више од 50 радника. Више о самом конкурсу – ОВДЈЕ.

 

 

 

(спонзорисана објава)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img