spot_img
spot_img

У дводневној посјети Полицији Брчко дистрикта боравила делегација МУП-а Републике Словеније

spot_img
spot_img

У просторијама Полиције у дводневној посјети боравила је делегација МУП-а Републике Словеније на челу са Матјажом Шинковецом полицијским аташеом Амбасаде Републике Словеније у БиХ, а домаћини су били шеф Полиције Брчко дистрикта БиХ, Горан Писић и његов замјеник, Сенад Јашаревић са сарадницима.

Тема посјете је била даље унапређење међусобне сарадње између Министарства унутрашњих послова Републике Словеније и Полиције Брчко дистрикта БиХ, посебно у области борбе против тешког и организованог криминала. Оцијењено је да досадашња сарадња значајно доприноси заједничкој борби против безбједносних изазова, а да правовремена размјена информација има непроцјењив значај у провођењу оперативних полицијских активности.

Овакав вид непосредних састанака с представницима Министарства унутрашњих послова друге државе која је и чланица Европске Уније снажи постојећу сарадњу, али и Полицији Дистрикта чини велику част потврђујући исправност опредјељења да је међуполицијска сарадња предуслов ефикасног рада.

 

Стручни референт за односе с јавношћу-портпарол
Полиције Брчко дистрикта БиХ
Џевида Хукичевић

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img