spot_img
spot_img

У Брчком ускоро кино на отвореном

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У организацији удружења грађана Туристичке заједнице Брчко крајем ове године по узору на велике свјетске градове започет ће реализација пројекта Drive-in, довези се и гледај, односно кино на отвореном. Замишљено је да се љубитељи филмова довезу у аутима и филмове гледају из приватних аутомобила.

„Циљ импровизованог кина јесте да љубитељима филмских остварења у току једног мјесеца приуштимо гледање двије до три филмске пројекције различитих жанрова. Уз купљену улазницу за све посјетиоце бит ће обезбијеђене грицкалице и освјежење“, рекао је Давор Симикић, предсједник Туристичке заједнице Брчко.

Према његовим ријечима пројекат Drive-in у оквиру којег ће се приказивати филмови на отвореном одржават ће се на паркинг простору ЈП „Лука Брчко“ код граничног пријелаза и трајат ће укупно годину дана са могућношћу продужења на дужи период.

„Пројекти попут кина на отвореном на годишњем нивоу привући ће велики број посјетиоца из других градова и земаља у региону“, додао је Симикић те истакао да ће пројекат дриве ин обезбиједити више од 60 паркинг мјеста за посјетиоца кина на отвореном.

 

 

(fena)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img