spot_img
spot_img

У Брчком ухапшена три лица: Пронађено оружје и наркотици

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су проводећи континуиране планске активности на спречавању и сузбијању организованог криминалитета и злоупотребе дрога током ове седмице слободе лишили три лица.

С тим у вези полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су у дане 13., 14. и 15.12.2021. године извршили претресе на више локација на простору Брчко дистрикта БиХ и том приликом пронашли и привремено одузели одређену количину оружја и муниције, као и биљне материје за коју је прелиминарним вјештачењем утврђено да је ријеч о опојној дроги “Марихуана”, као и други предмети који могу бити кориштени у кривичном поступку.

Током поменутих активности слободе су лишени Е.С. рођен 1999. године у Тузли настањен у Брчком, због основа сумње да је починио кривично дјело “Недозвољено држање оружја или експлозивних твари” из члана 365 став (1) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ, затим К.М. рођен 2001. године у Брчком и Д.К. рођен 2002. године у Брчком, због основа сумње да су починили кривично дјело “Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога” из члана 232 став (1) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

Наведена лица су уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу предата Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ на даље процесуирање.

Стручни референт за односе с јавношћу
портпарол Полиције Брчко дистрикта БиХ
Џевида Хукичевић

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img