U Brčkom sutra izložba pasa

U brčanskom Gradskom parku u subotu, 22. aprila sa početkom u 12:00 časova u okviru manifestacije “Proljeće u gradu” biće održana Šesta izložba pasa mješanaca, u organizaciji Sektora za zbrinjavanje napištenih životinja koji djeluje u okviru JP “Komunalno Brčko”.

Takođe, na istom mjestu će od 9 časova u organizaciji “Dog Show” Brčko u brčanskom Gradskom parku održaće se izložba pasa “XVII CAC Brčko”.

- Reklama -

Građani će moći da se druže sa raznim psima, mješancima i rasnim, sa ili bez pedigrea, ali o kojima vlasnici sa jednako mnogo ljubavi brinu i uživaju da ih pokažu i drugima.

Prijavljeni psi biće razvrstani u tri kategorije – mali, srednji i veliki, a ravnopravni učesnici izložbe su i psi zbrinuti u azilu, koje će selektovati zaposlenici Sektora za zbrinjavanje napuštenih životinja JP „Komunalno Brčko“.

Sudije kinološkog saveza ocjenjivaće socijalizaciju psa, odnos prema drugim psima, poslušnost prema vlasniku, njegovanost psa i druge karakteristike, a najboljima će biti dodjeljeni pehari i zahvalnice te prigodni pokloni.

Svi ljubitelji životinja i vlasnici pasa su dobrodošli.

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime