spot_img

У Брчком обиљежен Дан српског јединства, слободе и националне заставе

Published:

- Advertisement -

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић рекао је данас на обиљежавњу Дана српског јединства, слободе и националне заставе у Брчком да се једино окупљањем под српском тробојком превазилазе страначке подјеле и долази до пријеко потребног јединства Срба.

“И даље ћемо његовати ову традицију са намјером да се евентуалне подјеле које постоје по различитим основама превазиђу, не само кроз заједничко окупљање на овакве датуме, него и кроз заједничко дјеловање на простору Брчко дистрикта, Републике Српске и Србије”, рекао је Милић новинарима.

Предсједник Удружења ветерана БОРС-а у Брчком Цвјетко Симић поручио је да српски народ треба да буде сложан као што је био 1992. године у стварању и одбрани Републике Српске.

“Веома је важна слога међу српским народом, посебно данас када је Република Српска нападнута од међународне заједнице и осталих”, рекао је Симић.

У организацији српских политичких партија које дјелују на простору Брчког данас је у том граду, молитвеним поменом и полагањем бијелих ружа на споменику српским браницоима, обиљежен Дан српског јединства, слободе и националне заставе.

 

 

(agencije)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img