spot_img
spot_img

У Брчком нестало још једно лице

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

И овог понедељка доносимо вам преглед значајних сигурносних догађаја који су обиљежили викенд иза нас.

КРИМИНАЛИТЕТ:

– У извјештајном периоду на простору Брчко дистрикта БиХ у области криминалитета забиљежено је једно кривично дјело из области имовинске природе и то „Тешка крађа”.

– Издвајамо догађај од дана 19.12.2021. године када је Полицији Брчко дистрикта БиХ у 11.20 сати једно лице пријавило да је његов брат П.Р. заједно са својим пријатељем С.Н. претходног дана око 14 сати отишао на пецање на ријеку Саву, да су користили чамац и да се до тренутка пријаве нису вратили кући, а да је аутомобил од П.Р. пронађен у близини обале ријеке Саве недалеко од кружног тока Гредице. Одмах након пријаве упозната је Гранична полиција, а полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су предузели све мјере и радње из своје надлежности на проналаску несталих лица.

– Дана 19.12.2021. године у 21.24 сати Полицији Брчко дистрикта БиХ да се током јутра од куће удаљио његов брат О.А. рођен 1978. године у Брчком гдје је и настањен, а који је у тренутку удаљавања на себи имао шарену јакну, црне дубоке ципеле, црну капу, да је дебео и дуже косе са запуштеном брадом.

-Потрага за овим лицима, али и за Бориславом Мишовићем чији је нестанак пријављен 05.12.2021. године, наставља се и данас.

ЈАВНИ РЕД И МИР

– У наведеном временском периоду није било забиљежених догађаја нарушавања јавног реда и мира.

– Издвајамо догађај од дана 19.12.2021. године када је Полицији Брчко дистрикта БиХ нешто иза поноћи да је у два угоститељска објекта гласна музика, те су лицима Е.А. рођеном 1997. године у Тузли и С.М. рођеном у Васиљевцима, оба настањени у Брчком, уручени прекршајни налози због почињеног прекршаја из члана 23. Закона о јавном реду и миру Брчко дистрикта БиХ.

САОБРАЋАЈ:

– Током наведеног периода забиљежена је једна саобраћајна незгода.

– Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила искључили укупно 32 возача и возила. Од тога 22 возача је искључено због управљања моторним возилима под дејством алкохола, два возача јер су возилима управљали прије стицања права на управљање, четири јер су возилима управљали у вријеме трајања забране управљања, један који је управљао нерегистрованим возилом, један који је возилом управљао након истека важности потврде о регистрацији и два који су управљали претовареним возилима.

 

Стручни референт за односе с јавношћу-портпарол
Полиције Брчко дистрикта БиХ
Џевида Хукичевић

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img