U Brčkom epidemiološke mjere ostaju na snazi do 10. januara

Štab za zaštitu i spasavanje Brčko distrikta BiH donio je danas naredbu kojom aktuelne mjere na području Distrikta zbog COVID-19 ostaju na snazi do 10. 1. 2021. godine, uključujući i radno vrijeme ugostiteljskih objekata i policijski čas.

Zabranjuje se kretanje licima na području Brčko distrikta BiH u vremenskom periodu od 22:00 do 5:00 časova. Od ove mjere izuzimaju se svi zaposleni koji vrše službene dužnosti ili su uključeni u sprovođenje mjera i aktivnosti u vezi sa proglašenjem stanja prirodne nesreće zbog korona virusa, kao i zaposleni u pravnim licima u kojima se radi kontinuiteta proizvodnje rad odvija u smjenama.

Rad ugostiteljskih objekta, na osnovu odluke Štaba za zaštitu i spasavanje, i dalje je do 19:00 časova kao i rad sportskih kladionica, kockarnica i drugih priređivanja igara na sreću te teretana, fitnes centara, škola sporta i rekreativnih aktivnosti koje se obavljaju u zatvorenom prostoru.

Kada je riječ o radu škola, prvo polugodište školske 2020/2021. godine završava se 18. 12. 2020. godine, a drugo polugodište počinje nakon zimskog raspusta 11. 1. 2021. godine, osim ukoliko zbog epidemiološke situacije ne dođe do promjene.

 

 

 

 

1 komentar

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime