U Brčko stižu Arno Gujon, Aleksandar Gajšek i Aleksandra Ninković Tašić

U organizaciji SPKD “Prosvjeta” i “Konzervativnog kluba”, u naš grad u četvrtak, 6. decembra stižu Arno Gujon, Aleksandar Gajšek i Aleksandra Ninković Tašić.

Gujon je poznati francuski humanitarac, koji već godinama pomaže Srbima na Kosovu i Metohiji, a nedavno je pažnju javnosti privukla skandalozna odluka Prištine kojom mu je zabranjen ulaz u srpsku pokrajinu. Time je i rad humanitarne organizacije “Solidarnost za Kosovo” gotovo onemogućen.

- Reklama -

Aleksandar Gajšek je TV ličnost, najpoznatiji kao autor emisije “Agape”, koja donosi antologiju srpskih umova današnjice i time nas poziva da uvidimo da imamo koga da slijedimo.

Aleksandra Ninković Tašić život je posvetila istraživanju lika i djela Mihajla Pupina, a brčanskoj publici predstaviće se sa nekoliko knjiga o životu ovog naučnika, ali i o djetinjstvu Nikole Tesle i Milutina Milankovića.

Promocija knjiga i razgovor sa ovo troje velikana današnjice održaće se u četvrtak, 6. decembra u 18 časova u amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Brčkom. Ulaz je slobodan.

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime