Tri glumačka velikana prvi put u Brčkom

11. decembra u brčanski Dom kulture premijerno stiže hit predstava „Noć bogova“ u kojoj igraju Vojin Ćetković, Dejan Lutkić i Nebojša Ilić.

Tri velika glumačka imena posle svake odigrane predstave budu ispraćena zasluženim ovacijama publike. Nema sumnje da će tako biti i u Brčkom.

- Reklama -

Život sa hirovitim, apsolutističkim vladarom pun je strahova, strepnji i minskih polja za intelektualce koji drže do časti i poštenja, ma koliko da su sa vladarom bliski, a pun je i prilika za pogubni uticaj raznih dvorskih luda, koje su zapravo vrlo proračunate. To je, čini se, centralna poruka izvrsnog komada „Noć bogova“ dramskog pisca Mire Gavrana.

Ova tragikomedija veoma dobro se uklapa u našu prošlost, ali i sadašnjost. Sudeći po toku društvenih zbivanja, biće aktuelna i u budućnosti.

Glumci se slažu da „Noć bogova“ apsolutno izgleda kao da je napisana danas i kao da su ličnosti koje igraju potpuno žive i u ovom vremenu.

Ne propustite priliku da ova tri velikana glume vidite na sceni – ponedeljak, 19 časova, Dom kulure Brčko zahvaljujući organizaciji Stand-up BH.

Karte već danas možete kupiti u Balkan pabu u Brčkom po cijeni od 10 KM.

Vidimo se!

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime