spot_img

Три глумачка великана први пут у Брчком

Published:

11. децембра у брчански Дом културе премијерно стиже хит представа „Ноћ богова“ у којој играју Војин Ћетковић, Дејан Луткић и Небојша Илић.

Три велика глумачка имена после сваке одигране представе буду испраћена заслуженим овацијама публике. Нема сумње да ће тако бити и у Брчком.

Живот са хировитим, апсолутистичким владаром пун је страхова, стрепњи и минских поља за интелектуалце који држе до части и поштења, ма колико да су са владаром блиски, а пун је и прилика за погубни утицај разних дворских луда, које су заправо врло прорачунате. То је, чини се, централна порука изврсног комада „Ноћ богова“ драмског писца Мире Гаврана.

Ова трагикомедија веома добро се уклапа у нашу прошлост, али и садашњост. Судећи по току друштвених збивања, биће актуелна и у будућности.

Глумци се слажу да „Ноћ богова“ апсолутно изгледа као да је написана данас и као да су личности које играју потпуно живе и у овом времену.

Не пропустите прилику да ова три великана глуме видите на сцени – понедељак, 19 часова, Дом кулуре Брчко захваљујући организацији Stand-up BH.

Карте већ данас можете купити у Балкан пабу у Брчком по цијени од 10 КМ.

Видимо се!

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img