spot_img
spot_img

Трећелигаш из Брчког постидио многе премијерлигаше

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Осим лоших терена, слаба посјета је један од највећих проблема на утакмицама Премијер лиге БиХ.

Изузев неколико клубова који имају вјерну публику трибине већине стадиона током премијерлигашких су празне или слабо попуњење.

Интерсантан податак нам стиже из трећег ранга бх. фудбала, тачније из Друге лиге Сјевер са сусрета Горњи Рахић – Диздаруша.

Наиме, локални дерби између два клуба из околине Брчког посматрало је 800 гледалаца што је импресиван податак за тај ранг фудбала.

Поређења ради, јучерашњи дерби за опстанак између Радника и Леотара који је припао гостима 1:3, према подацима НФСБиХ је пратило само 300 гледалаца.

“На јучерашњој утакмици одиграној у Горњем Рахићу између нашег клуба и ФК Диздаруша присуствовало је преко 800 навијача, док је на свим осталим стадионима заједно широм наше лиге било присутно свега 590 (према званичним подацима из comet система). Узмемо ли у обзир да је радни дан и да су многи били спријечени доћи, можемо слободно рећи да је ово сјајна бројка. Људи, још једном сте показали да Рахић има најбоље и највјерније навијаче и публику те вам по ко зна који пута ове сезоне захваљујемо на томе”, саопштили су из овог клуба.

Иначе, Горњи Рахић већ годинама пише лијепу и позитивну причу бх. фудбала те је право чудо што овај клуб не покаже мало веће амбиције и не покуша изборити пласман у неки од виших рангова.

 

 

 

(sportsport.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img