Torta od sto pet dijelova za Brankicu

Da ljubav i poštovanje prema nečijim uspjesima ne poznaju  granice, po ko zna koji put u praksi potvrđuju znani i neznani poštovaoci uspješnih i manje uspješnih osoba.

Neobičan izraz poštovanja sa još neobičnijeg i za naše prostore skoro neočekivanog mjesta, ovih dana kulminirao je isporukom torte sastavljene od 105 komada raznih kolača koji su naručeni i plaćeni čak iz daleke Kine, a u  Brčko isporučeni iz bijeljinske poslastičarnice „Don Kupkejk“ .

- Reklama -

Izvjesnoj Aidan Gung, iz Kine svakako najvećem „fanu“ Brankice Mihajlović nije bilo teško, a ni neizvodljivo, da preko interneta naruči, plati i na kraju, uz želju za brz oporavak i povratak na odbojkaški teren ovoj proslavljenoj odbojkašici, isporuči veliku tortu sastavljenu od 105 komada kolača na kojima se nalaze fotografije iz sportskog i porodičnog života velike srpske odbojkašice.

„Prije nekoliko dana bio sam na vikendici u Popovom polju. Telefonom me nazvala snaja Ana  i rekla mi da su  dvije njoj nepozante žene iz Bijeljine dovezle kući u Brčko neki poklon za Brankicu i pozvala me da ga preuzmem. Ne sluteći o čemu se radi za nekih 20-tak minuta stigao sam kući, preuzeo poklon i čuo kompletnu priču. Te dvije gospođe iz Bijeljine su mi rekle da su dobile narudžbu iz Kine za Brankicu sa tačnim uputstvima kako torta treba da izgleda i adresu kuće. Malo je reći da smo svi u porodici bili vrlo pozitivno šokirani i ne malo iznenađeni. Veliki buket ruža uz poruku na kojoj piše „RADUJEM SE TVOM POVRATKU. NAJBOLJA SI. VOLIM TE“, zaista svjedoči o poštovanju koju ova Kineskinja ima prema našoj Brankici“, priča nam pojedinosti ovog veoma znimljivog, neobičnog i simpatičnog događaja Brankičin otac Milorad.

On je odmah poslao fotografije poklona  i željama za brzo ozdravljenje u Beograd gdje se Brankica oporavlja nakon povrede. Ni ona nije bila ništa manje iznenađena, iako je i do sada od Aidan Gung primila više poklona.

Po svjedočenju Brankičine rodbine, Aidan ne propusti ni jedan praznik, a da na društvenim mrežama ne napravi neki video spot ili neki sličan potez  i pošalje ga Brankici.

U jednoj ranijoj prilici Brankica nam je rekla da se dok je igrala u Kini upoznala sa Aidan i da je riječ o jednoj simpatičnoj djevojci, koja voli i cijeni ono što ona radi na odbojkaškom pravougaoniku. Očito je da to svoje poštovanje izražava na veoma specifičan i za ovo podneblje neobičan način.

 

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime