spot_img
spot_img

Svetosavci uručili donaciju Stani Vignjević

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Članovi Svetosavske omladinske zajenice u Brčkom, juče su na ”Mali Vaskrs”, u kolektivnom humanitarnom naselju Grbavica obišli Stanu Vignjević i njenog bolesnog sina i uručili im skromnu donaciju.

”Danas smo u Grbavici obišli teta Stanu Vignjević i njenog sina. Tim povodom ispred našeg udruženja Svetosavske omladinske zajednice, uz podršku naših donatora, dali svoj doprinos te smo im kupili mali zamrzivač, koji može zadovoljiti njihove potrebe, a neophodan je zbog hrane koju u nju mogu pohraniti.

Takođe u njihovom naselju, iskoristili smo priliku i obišli Milenu Ristić i njenog sina Milenka, koji žive u teškom, kako zdravstvenom, tako i materijalnom stanju.

Gospođa Milena ima 84 godine, nije u dobrom zdravstvenom stanju, a njen sin ima mentalno oboljenje i potrebna im je naša pomoć. Lijekovi koje koriste nisu u mogućnosti da priušte, kao ni osnovne životne potrebštine. Žive u alternativnom smještaju u naselju Grbavica.

Ovim putem, apelujemo na sve da budemo što više uključeni u pomoć ovim ljudima i svima onima kojima naša pomoć potrebna. Shodno teškim vremenima za sve, neke je to pogodilo do te mjere, da su na marginama opstanka.

Ako ste zainteresovani za pomoć, možete kontaktirati g. Zdravka, na broj telefona: +38765869850”, saopštili su iz Svetosavske omladinske zajednice Eparhije zvorničko-tuzlanske Brčko.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img