spot_img
spot_img

Svečano otvoren most u Krepšiću

spot_img
spot_img

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić i direktor Javnog preduzeća „Putevi Brčko“ Miroslav Miškić danas su svečano otvorili i pustili u saobraćaj most u Krepšiću na magistralnom putu M14.1.

Svečanosti su prisustvovali pomoćnik ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Nataša Kostić, predstavnici Vlade i Skupštine Brčko distrikta BiH, Policije Brčko distrikta, JP “Putevi Brčko” kao i mnogobrojni mještani Mjesne zajednice Krepšić.

Siniša Milić, gradonačelnik Brčko distrikta BiH rekao je da je vrijednost projekta 690 000 KM, te da on po iznosu sredstava i veličini nije krupan kapitalni projekat ali je veoma važan, obzirom da se nalazi na najfrekventnijoj saobraćajnici koja prolazi kroz distrikt.

“Most je uništen u poplavama 2014. godine, a izgrađen je u roku od šest mjeseci od dana donošenja odluke u Skupštini distrikta Brčko da se realizacija projekta povjeri JP “Putevi Brčko” i prenese ovlašćenje sa Vlade Republike Srpske koja je bila nosilac projekta, a koja je izdvojila 65000 KM za projektnu dokumentaciju”, istakao je Milić i izrazio zadovoljstvo što je 2018. godina počela sa svečanošću povodom završetka jednog kapitalnog projekta.

Miroslav Miškić, direktor JP “Putevi Brčko” istakao je da je ovo preduzeće zajedno sa Vladom Brčko distrikta BiH ispunilo svoje obećanje i pustilo u rad most u Krepšiću u zadatom roku. On je najavio nove projekte u ovoj godini, poput izgradnje poput kružnog toka u naselju Ilićka.

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img