spot_img
spot_img

Све је спремно: Сутра почиње пети BiH Color festival у Брчком!

spot_img
spot_img
spot_img

Пети БиХ Color festival почиње у петак у Брчком, на полигону Бесцаринске зоне. Трајаће два дана и посјетиоцима ће пружити јединствену прилику да чују популарне регионалне извођаче електронске музике, али и много нових шарених изненађења.

Дражен Зимоњић, организатор и учесник Фестивала, каже како је све спремно. Данас су стигле бине и завршни радови се приводе крају.

Вјерује да ће и временски услови током петка и суботе бити повољни, те да ће посјетиоци и ове године моћи осјетити истински дух овог брчанског фестивала. С обзиром на повољну ситуацију с пандемијом, потрудили смо се да организујемо фестивал у веома кратком року.

„Интересовање је као никада до сада, претпостављамо из разлога јер су се људи ужељели фестивала и догађаја који се нису могли одржати прошле године.”

Листа извођача и сатница за овогодишњи БиХ Color Festival

И ове године, баш као и претходних година, посјетиоци ће на располагању имати двије различите бине, односно Main Stage и Hammer Stage.

Организатори су ове године одлучили проширити асортиман понуде, те према њиховим ријечима, одвести Фестивал на још један, већи и квалитетнији ниво.

Бине су добиле један сасвим нови изглед и сигурни смо да ће изазвати одушевљење код љубитеља електронског звука.

Подсјећамо, пети БиХ Color Festival се одржава 20. и 21. августа на полигону за обуку возача у Брчком. Капије Фестивала се отварају у петак у 18:00 сати. На улазу ћете такође моћи купити и дневне улазнице по цијени од 15 КМ.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img